Колеги благодаря ви за мненията и препоръки те ,но имам едно, две запитвания.Разбрах от един колега,който е работил в ауто италия ,че винтилираните бензинови алфи имат проблем с единия распределителен вал,защото заради наклона на двигателя не се получава хубаво умасляване на вала,имали нещо вярно спорет вас.Все пак вие имате такива бегачки и можете да кажете най добре.И аз искам да взема 2.0тс но до 10000лв мога ли да взема по нова и добра алфичка.В мобиле и аутоскаут24 има такива за тия пари,но и те ми се виждат истормозени е има и исключения.Все пак важно е вие какво мислите,защото питай патило,а не старило нали така?
Известие
Collapse
No announcement yet.
коя алфа 147 е по добра
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениеКолеги благодаря ви за мненията и препоръки те ,но имам едно, две запитвания.Разбрах от един колега,който е работил в ауто италия ,че винтилираните бензинови алфи имат проблем с единия распределителен вал,защото заради наклона на двигателя не се получава хубаво умасляване на вала,имали нещо вярно спорет вас.Все пак вие имате такива бегачки и можете да кажете най добре.И аз искам да взема 2.0тс но до 10000лв мога ли да взема по нова и добра алфичка.В мобиле и аутоскаут24 има такива за тия пари,но и те ми се виждат истормозени е има и исключения.Все пак важно е вие какво мислите,защото питай патило,а не старило нали така?
Comment
-
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениеКолеги благодаря ви за мненията и препоръки те ,но имам едно, две запитвания.Разбрах от един колега,който е работил в ауто италия ,че винтилираните бензинови алфи имат проблем с единия распределителен вал,защото заради наклона на двигателя не се получава хубаво умасляване на вала,имали нещо вярно спорет вас.Все пак вие имате такива бегачки и можете да кажете най добре.И аз искам да взема 2.0тс но до 10000лв мога ли да взема по нова и добра алфичка.В мобиле и аутоскаут24 има такива за тия пари,но и те ми се виждат истормозени е има и исключения.Все пак важно е вие какво мислите,защото питай патило,а не старило нали така?16 в ТС много рядко яде валове,по скоро 8в ТС си ги папка яко
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТва е пълна глупост,дето ти го е казал тоя човек16 в ТС много рядко яде валове,по скоро 8в ТС си ги папка яко
Ако беше Орел-че, ДА
Това с валовете е пак от онези митове за италянските коли, които се оказват все повече непотвърдениsigpic
Comment
-
ето нещо за ГТА-то
http://www.youtube.com/watch?v=6PEUoYuPGBI
да се пукнат от баварците.
(това не е целия епизод, във VBOX7 го имаше целия но нещо не им в ред сайта в момента)159 1.9JTDM
146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от Заро Покажи съобщениеето нещо за ГТА-то
(това не е целия епизод, във VBOX7 го имаше целия но нещо не им в ред сайта в момента)
Comment
-
Първоначално публикувано от Заро Покажи съобщениеето нещо за ГТА-то
(това не е целия епизод, във VBOX7 го имаше целия но нещо не им в ред сайта в момента)и то с доста позиции!!!
Comment
Comment